Search
18:09h. Monday, 16 July 2018

REJSER

Første klasses sabbatår med stramt budget

Gode råd til unge med stramt budget i sabbatåret.

sdsafd
sdsafd

I stigende grad med at flere og flere rejser ud i verdenen, er priserne steget. Derfor er det kun blevet vigtigere at holde øje med, hvor i verdenen man kan rejse hen og få mest for pengene.

I de seneste år har flere studerende efter deres gymnasiale uddannelse, valgt at søge ud fra de danske grænser for at opdage, lære og skabe nye bekendtskaber. I en globaliseret verden er priserne steget gevaldigt på rejser, da flere vælger at rejse rundt til egne i verdenen. Derfor er det også blevet vigtigere at finde ud af, hvor man kan få mest ud af sine penge. Der findes to områder i verdenen, hvor man kan få mest for mindst.
Det kommer ikke som en overraskelse, at Asien er blandt et af de billigste steder at rejse til i verden. Prisen tilbyder et væld af forskellige muligheder og bla. en indsigt i kultur, natur, indbyggere mm. Lande som Thailand, Cambodia og Indien er blandt nogle af de lande hvor du kan bevæge dig rundt, uden at det kommer til at koste dig en formue. Som et eksempel, kan man rejse i Indien for mindre end 100 kr. pr. dag, og dette er inklusiv: mad, transport og indlogering. Samtidig kan man også få en masse oplevelser til en fornuftig pris, hvilket gør Thailand til en attraktiv rejsedestination for budgetrejsende.

Hvis man derimod søger mod de vestlige egne, kan man også finde rejsedestinationer, der tillader en masse oplevelser for billige penge. Her har man mulighed for at udforske en hel anden kultur, end den man er vant til herhjemme. Sydamerika er hertil også en helt oplagt rejsedestination for de spansk studerende, der ønsker at forbedre eller udnytte sprogets mange fordele. Dertil er det mindre besværligt at rejse til Sydamerika end Asien, da de fleste sydamerikanske lande har en god infrastruktur, der gør, at rejsende let kan komme fra A til B.

Disse nævnte steder er også unikke på hver deres måde. Hvis man vil undgå turisme, er især Asien og Sydamerika gode steder at tage hen. De er nemlig nogle af de mindst turistede områder i verdenen, hvilket giver dem der rejser en meget eksklusiv oplevelse. Dette er hvorfor Asien og Sydamerika er det perfekte sted for et sabbatår på første klasse med et stramt budget.